Skip Navigation
Recherche avancée

Service Engineer - regio Antwerpen F/H

  • Cadre technique
  • Service Engineer - regio Antwerpen-47288
  • Anvers, Flandre
  • Contrat à durée indéterminée
  • Autre
Date: 12/04/2021

Verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van onderhoudswerken en kleine/ grote projecten binnen het domein van onderhoud teneinde het onderhoudsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Pré-facturatie, hierover onderhandelen. Realisatie van het voorstel (studie, etc.) uitleg geven aan klant. Technische ondersteuning voor de techniekers en klanten.

TAKEN

•      Coördinatie en opvolging van het preventief onderhoud, spin-offs en add-ons : dagplanning, wekelijkse planning met service desk, werkuitvoering.

•      Hij verzorgt de externe communicatie : Rapporteren aan de klanten i.v.m. bezoeken en conclusies / zorgt voor een correcte toepassing van de procedures bij de klant.

•      Hij verzorgt de intern communicatie : met de service Desk voor planning en voorbereiding / met de CM's voor offertes aan de klanten / Door een uitmuntende kwaliteit van de service rapporten en punteerbladen.

•      Opvolging van en hulp aan techniekers (The right man on the right job). Vraagt opleidingen voor zijn mensen volgens de noden. Smeedt zijn groep tot een hecht team.

•      Veiligheid: Hij verzekert zich ervan dat de veiligheidsrichtlijnen worden opgevolgd (o.a. gebruik van PBM’s).

•      Pré-facturatie van  instanties, onderhandelen met klant.


Opleiding : Bachelor in klimatisatie of gelijkwaardig door ervaring.

Technische vaardigheden : HVAC kennis, Koelcertificaat cat I, GI, GII, Cedicol, BA5, VCA-vol, Excel, Word.

Schriftelijke communicatie, Vertrouwd met cijfers (pré-facturatie).

Talen: Nederlands (tweetalig)


Pourquoi nous rejoindre ?

VINCI Facilities is een merk van VINCI Energies, dat deel uitmaakt van de VINCI Groep. Wij zijn niet het zoveelste bedrijf dat u "aantrekkelijke salarisvoorwaarden en concurrerende extralegale voorwaarden" biedt. Hoewel dit ook deel uitmaakt van ons basispakket, hebben we u nog veel meer te bieden:

- Een job die voldoening geeft in een stabiele, dynamische en geëngageerde onderneming.
- Een aangename en ondersteunende werksfeer
- Een balans tussen uw werk en uw privéleven
- Echte kansen om je vaardigheden en je carrière te ontwikkelen in een gewaardeerde werkomgeving

Bent u nieuwsgierig om meer te weten ? Solliciteer of neem contact met ons op en we bespreken het graag verder met u!

Entité

À propos de VINCI Energies. Connexion, performance, efficience énergétique, datas : dans un monde en évolution permanente, VINCI Energies accélère le déploiement des nouvelles technologies pour concrétiser deux mutations majeures : la transformation numérique et la transition énergétique. Ancrées dans les territoires, agiles et innovantes, les entreprises de VINCI Energies rendent les infrastructures d'énergie, de transport et de communication, les usines, les bâtiments et les systèmes d'information chaque jour plus fiables, plus sûrs, plus durables et plus efficients. 2020 : 13,7 milliards d'euros (chiffre d'affaires) // 83 800 collaborateurs // 1800 entreprises // 55 pays www.vinci-energies.com