Skip Navigation
Recherche avancée

Site Manager - Havenhuis Antwerpen M/V/X

  • Exploitation, maintenance
  • Site Manager - Havenhuis Antwerpen-57556
  • Belgique
  • Contrat à durée indéterminée
  • Secondaire
  • Expérience: Supérieur à 5 ans
  • zaha hadidsplein
Date: 17/01/2022

VINCI Facilities is op zoek naar een Site Manager voor Havenhuis (Antwerpen).

Wat doet een Site Manager?

Coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten on site teneinde het werkproces en de dagelijkse planning te kunnen realiseren volgens de vooropgestelde veiligheid budgettaire normen en de vastgestelde facturatie van de klant.

TAKEN

•      Anticipeert op en identificeert risico’s of veranderingen in het project zodat tijdig kan bijgestuurd worden door de BM Production en/ of de verantwoordelijke van het project.

•      Budgetopvolging.

•      Controleert en bewaakt de voortgang van de planning en rapporteert hierover aan de Contract Manager.

•      Maken en onderhandelen van prijsoffertes met de klant.

•      Staat in voor de opvolging van kwaliteit, veiligheid, personeel, zorgt ervoor dat alle werfafspraken tijdig gemaakt zijn. Zorgt ervoor dat alle noodzakelijke middelen voor de realisatie aanwezig zijn.

•      Staat in voor  de coördinatie en de opleiding van zijn medewerkers teneinde hun motivatie en vakmanschap op peil te houden.

•      Ziet toe dat alle werken op een vlotte, kwalitatieve en efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd dit voor eigen personeel en diverse onderaannemers.

•      Zorgt voor de organisatie van de werf en onderaannemers, en dit op zijn werf, met de garantie van de continuïteit in de uitvoering, dit binnen de opgestelde planning om de vooropgestelde objectieven te behalen.

•      Verzekerd de rol van “coach” voor zijn medewerkers. Doet het nodige om zijn medewerkers gemotiveerd te houden en het maximum rendement te realiseren met respect voor de gehanteerde normen binnen de groep.

•      Controleert de vooruitgang volgens de planning. Rapporteert alle vertragingen of risico’s op vertraging aan de BM Production die verantwoordelijk is voor het project.


Opleiding : Bachelor Industriële wetenschappen, optie elektriciteit - of gelijkwaardig door ervaring.

Ervaring : kennis van de technieken binnen het HVAC domein en/of elektriciteit van gebouwen met een minimum van 5 tot 10 jaar ervaring binnen zijn domein van expertise, beheer van een ploeg van ongeveer 10 personen, kennis binnen verschillende domeinen om het probleem te analyseren.

Technische vaardigheden : moet specialist zijn binnen zijn domein en basiskennis hebben van resource management, gebruiken van Office suite


VINCI Facilities wil een weerspiegeling zijn van de Belgische samenleving. We moedigen iedereen aan om te solliciteren (ongeacht origine, huidskleur, leeftijd, geslacht, seksuele oriëntatie, filosofische of religieuze overtuiging, handicap, etc.)

VINCI Facilities is een merk van VINCI Energies, dat deel uitmaakt van de VINCI Groep. Wij zijn niet het zoveelste bedrijf dat u "aantrekkelijke salarisvoorwaarden en concurrerende extralegale voorwaarden" biedt. Hoewel dit ook deel uitmaakt van ons basispakket, hebben we u nog veel meer te bieden:

- Een job die voldoening geeft in een stabiele, dynamische en geëngageerde onderneming.

- Een aangename en ondersteunende werksfeer

- Een balans tussen uw werk en uw privéleven

- Echte kansen om je vaardigheden en je carrière te ontwikkelen in een gewaardeerde werkomgeving

- …

Bent u nieuwsgierig om meer te weten ? Solliciteer of neem contact met ons op en we bespreken het graag verder met u!

Entité

À propos de VINCI Energies. Connexion, performance, efficience énergétique, datas : dans un monde en évolution permanente, VINCI Energies accélère le déploiement des nouvelles technologies pour concrétiser deux mutations majeures : la transformation numérique et la transition énergétique. Ancrées dans les territoires, agiles et innovantes, les entreprises de VINCI Energies rendent les infrastructures d'énergie, de transport et de communication, les usines, les bâtiments et les systèmes d'information chaque jour plus fiables, plus sûrs, plus durables et plus efficients. 2020 : 13,7 milliards d'euros (chiffre d'affaires) // 83 800 collaborateurs // 1800 entreprises // 55 pays www.vinci-energies.com