Skip Navigation
Recherche avancée

Facility Coordinator - Vlaanderen M/V/X F/H

  • Exploitation, maintenance
  • Facility Coordinator - Vlaanderen M/V/X-54113
  • Jette, Brussels Capital
  • Contrat à durée indéterminée
  • Bac
  • atomiumlaan 1
Date: 22/07/2021

De Facility Coordinator is verantwoordelijk voor het beheer van één of meerdere technische domeinen in de gebouwen van BNP Paribas Fortis, als een geheel of eventueel per regio.

Hij/zij is verantwoordelijk voor de planning en de uitvoering van onderhoudswerken en kleine/ grote projecten binnen het specifieke technische domein teneinde het onderhoudsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. 

Hij/zij is verantwoordelijk voor het identificeren van verbeterpotentieel, de opbouw van de juiste argumentatie, de opvolging en realisatie van het voorstel (studie, etc.). Hij/zij verzorgt daarbij een goede communicatie en rapportering naar de klant

Hij/zij geeft ook technische ondersteuning aan de onderaannemers en klanten.

TAKEN: 

Veiligheid komt op de eerste plaats
Hij/zij verzekert zich ervan dat de veiligheidsrichtlijnen worden opgevolgd (o.a. gebruik van PBM’s).
Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer.
Coördinatie van de uitvoering volgens afgesproken planning van het preventief onderhoud, de curatieve acties en de uitvoering van bijkomende werken. Dit houdt ondermeer een goede kwaliteit van de data in, zowel in de tool van de klant als deze van VINCI Facilities.
Houdt of delegeert wekelijks planningsmeetings.
Analyseert samen met zijn/haar onderaannemers en de collega’s facility coördinatoren de belangrijkste oorzaken van curatieve activiteiten en doet voorstellen ter verbetering.
Zorgt voor een correcte en vlotte afhandeling van de deliverables en wettelijke documenten.
Hij/zij verzorgt de externe communicatie en onderhoudt goede relaties met zijn/haar klant en onderaannemers.
Hij/zij is verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken SLA’s en rapporteert (KPI en PI) daarover, of zorgt voor de nodige info voor deze rapportering via de operational en tactical meetings.
Zorgt voor een correcte operationele en administratieve opvolging van zijn/haar leveranciers en onderaannemers.
Zorgt voor een correcte toepassing van de procedures bij de klant.
Hij/zij verzorgt de interne communicatie via het correct gebruik van de GMAO en alle applicaties die daarin vervat zitten.
Zorgt voor een kwalitatieve financiële afrekening.

Controle van offertes en voorstellen op relevantie en kwaliteit.

ETC.


Opleiding : Bachelor Electromechanica of Elektriciteit – Bouwkunde – Facility Management

Ervaring : 5 jaar ervaring vereist in een technisch omgeving.

Talen: Nederlands (tweetalig), Frans (goede kennis)


Pourquoi nous rejoindre ?

VINCI Facilities wil  een weerspiegeling zijn van de Belgische samenleving. We moedigen iedereen aan om te solliciteren (ongeacht origine, huidskleur, leeftijd, geslacht, seksuele oriëntatie, filosofische of religieuze overtuiging, handicap, etc.)

VINCI Facilities is een merk van VINCI Energies, dat deel uitmaakt van de VINCI Groep. Wij zijn niet het zoveelste bedrijf dat u "aantrekkelijke salarisvoorwaarden en concurrerende extralegale voorwaarden" biedt. Hoewel dit ook deel uitmaakt van ons basispakket, hebben we u nog veel meer te bieden:

Een job die voldoening geeft in een stabiele, dynamische en geëngageerde onderneming.
Een aangename en ondersteunende werksfeer
Een balans tussen uw werk en uw privéleven
Echte kansen om je vaardigheden en je carrière te ontwikkelen in een gewaardeerde werkomgeving

Bent u nieuwsgierig om meer te weten ? Solliciteer of neem contact met ons op en we bespreken het graag verder met u!

Entité

À propos de VINCI Energies. Connexion, performance, efficience énergétique, datas : dans un monde en évolution permanente, VINCI Energies accélère le déploiement des nouvelles technologies pour concrétiser deux mutations majeures : la transformation numérique et la transition énergétique. Ancrées dans les territoires, agiles et innovantes, les entreprises de VINCI Energies rendent les infrastructures d'énergie, de transport et de communication, les usines, les bâtiments et les systèmes d'information chaque jour plus fiables, plus sûrs, plus durables et plus efficients. 2020 : 13,7 milliards d'euros (chiffre d'affaires) // 83 800 collaborateurs // 1800 entreprises // 55 pays www.vinci-energies.com